74
Και όπως υποσχέθηκα, θα σας δώσω σήμερα τη συνταγή για τα χαλβαδοτρουφάκια που ετοίμασα για το food4good.
Εχω να πω ότι όλοι που δοκίμασαν τα τρουφάκια, ικανοποιήθηκαν πλήρως απο τη γεύση τους.
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι σερβίρονται κατευθείαν απο το ψυγείο. Μην τα αφήσετε ώρα έξω γιατι έρχεται το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και μαλακώνει το τρουφάκι σας.
Εχω να πω ότι όλοι που δοκίμασαν τα τρουφάκια, ικανοποιήθηκαν πλήρως απο τη γεύση τους.
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι σερβίρονται κατευθείαν απο το ψυγείο. Μην τα αφήσετε ώρα έξω γιατι έρχεται το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και μαλακώνει το τρουφάκι σας.
Καλοφάγωτα !
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com