122
Υλικά
- χυμός λεμονιού 1 -
- κανέλα -
- ζάχαρη 300 γρ
- κρεμόριο 0.25 κγ
- αμύγδαλα 50 γρ
Τώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι και πολύ ελαφρύς και αλάδωτος παρακαλώ!ΥΛΙΚΑΓια τον χαλβά:6 1/2 κούπες νερό1 1/2 κούπες ζάχαρησταγόνες χυμό λεμόνι1 κούπα κορν φλάουερ(180 γρ.)1/2 κούπας χοντροσπασμένη πραλίνα αμυγδάλουτριμμένη κανέλαΓια την πραλίνα:300 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com