by admin

Χαλβάς κόλλας

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 3 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι αλεύρι νισεστέ 3 κ.σ. ελαιόλαδο 80 γρ. ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα αμύγδαλα Εκτέλεση: Τα αμύγδαλα αν δεν είναι ξεφλουδισμένα, τα βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι και φουσκώνουν. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και με το χέρι εύκολα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr