25
Ένα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια...Υλικά:2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό1 φλυτζάνι σπορέλαιο5 φλυτζάνια νερό2 φλυτζάνια ζάχαρη1 φλυτζάνι μέλι3-4 γαρύφαλλα1 κομμάτι κανέλλα1 φλούδα λεμονιού¼ φλυτζανιού καρύδια χοντροκομμέναΣταφίδες και καβουρντισμένο κουκουνάρι προαιρετικάΣε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το μέλι, τα γαρύφαλλα, την κανέλλα και τη λεμονόφλουδα να βράσουν για 3-4 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά, πετάμε τα γαρύφαλλα, την κανέλλα και τη φλούδα και διατηρούμε το σιρόπι καυτό.Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει. Προσθέτου
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com