30
Υλικά
1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
1 φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
2½ φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
4 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1/2 φλυτζάνι τσαγιού μαύρες σταφίδες
1/2 φλυτζάνι τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα
1 φλούδα λεμονιού
1 φλούδα πορτοκαλιού
1 κουτ. σούπας κανέλα
1 ξυλάκι κανέλας
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη, το ξύλο κανέλας, τις φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Σε βαθιά κατσαρόλα και μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο καιαφού ζεσταθεί, καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr