74
Υλικά
- καλαμποκέλαιο 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- ζάχαρη 3 φλ
- σταφίδες 1 φλ
- καρύδια 1 φλ
- αμύγδαλα 1 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά
1 φλιτζάνι λάδι [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο]
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό
3 φλυτζάνια ζάχαρη
4 1/2 φλυτζάνια νερό
1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές
1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα ,η αμύγδαλα
1 ξύλο κανέλας
κομματάκια πολύ ψιλοκομμένα από φλούδα πορτοκάλι
κανέλα
1 φλιτζάνι λάδι [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο]
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό
3 φλυτζάνια ζάχαρη
4 1/2 φλυτζάνια νερό
1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές
1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα ,η αμύγδαλα
1 ξύλο κανέλας
κομματάκια πολύ ψιλοκομμένα από φλούδα πορτοκάλι
κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com