by admin

Χαλβάς της Ρήνας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο χαλβάς της Ρήνας είναι ένα πολύ νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι, που θυμίζει λίγο ραβανί.Είναι πανεύκολο στην παρασκευή του, αλλά έχει 2 μυστικά επιτυχίας. Θέλει φρέσκο βούτυρο για να μοσχομυρίσει και θέλει απαραίτητα μπόλικο ψιλοκομμένο αμυγδαλάκι.Χρειαζόμαστε:280 γρ. σιμιγδάλι ψιλό100 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα1 κούπα βούτυρο φρέσκο2/3 κούπας ζάχαρη5 μεγάλα αυγά1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα2 κουταλάκια μπέικιν2 βανίλιες άρωμαΓια το σιρόπι2 κούπες νερό1,5 κούπα ζάχαρηχυμό μισού λεμονιούΤο φτιάχνουμεΘρυμματίζουμε το αμυγδαλάκι που πρέπει να είναι αρκετά ψιλοκομμένο, αλλά όχι τελείως σκόνη.Χτυπάμε τ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com