91
Για το φύλλο
700 γραμ. αλεύρι
200 γραμ. γιαούρτι
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζωμό κρέατος
1 κουταλάκι αλάτι
1 «σφηνάκι» τσικουδιά
Σησάμι για πασπάλισμα
Αλάτι
Υλικά για την γέμιση
1 κιλό κρέας, (αρνί ή κατσίκι, στην ανάγκη και μοσχάρι)
1 κιλό Χανιώτικη μυζήθρα,(ξυνομυζήθρα μαλακιά), (ή φέτα στην μεγάλη ανάγκη)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές στάκα, (ή στακοβούτυρο, ή βούτυρο πρόβειο τύπου Κερ
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net