153
Υλικά
- χάχλες 8 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- φινόκιο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κλων
- τυρί φέτα 200 γρ
Το καλό με το να είσαι food blogger είναι ότι όλοι οι φίλοι και γνωστοί, ξέροντας το ψώνιο σου "δουλεύουν" για σένα. Σου λέει ο άλλος... μου δώσανε χάχλες (πλασμένο τραχανά σε σχήμα βάρκας) από τη Λέσβο, θέλεις; Αν θέλω λέει, φυσικά και θέλω!!! Μετά βέβαια... οι σκέψεις...τώρα να δω τι θα τις κάνω!
Πολλά περάσανε από το μυαλό μου (δε θέλετε να ξέρετε, χιχι).... τελικά κατέληξα σε κάτι απλό, καλοκαιρινό και νόστιμο.
Πολλά περάσανε από το μυαλό μου (δε θέλετε να ξέρετε, χιχι).... τελικά κατέληξα σε κάτι απλό, καλοκαιρινό και νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com