by admin

χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα δάχτυλα· να στάζει αργά το βάρος του στο πιάτο. Και με το μαλακό κρέας να πέφτει απ’ το κόκαλο. Ονειρική καρνιβορική λιχουδιά! Αυτή η εκτέλεση δημιουργεί ένα αξέχαστο πιάτο, αφού τα παϊδάκια ψήνονται (στο φούρνο ή σε BBQ) με μια μεστή, συμπυκνωμένη σάλτσα, αποτέλεσμα εμπλουτισμού και δραστικής μείωσης (reduction) της αρχικής, μέσα στην οποία πρώτα σιγοβράζουν. Αν σας αρέσουν οι γεύσεις που διαθέτουν βάθος και πολύπλοκες αλμυρόγλυκες και πικάντικες διαστάσεις, αυτή η συνταγή ξεδιπλώνει τα στοιχεία ευχαρίστησης σε όλο τους το εύρος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com