51
Υλικά
- ψαρονέφρι 0.5 κιλ
- βούτυρο 160 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 1 κφτ κγ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε ένα πολύχρωμο πιάτο με γεύσεις και αρώματα της εποχής! Yλικά: ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πιπεριά πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη, κομμένες σε τετράγωνα μέτρια κομμάτια 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μέτριες τετράγωνες φέτες 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη (φρέσκια ή ξερή) ½ ποτήρι νερού κρασί λευκό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr