187
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαγειρικό λίπος 1 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ρίγανη 0.25 κγ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
Η γιαγιά μου τις έφτιαχνε με άγρια μανιτάρια, που μάζευε μόνη της, αλλά χωρίς να βάζει κρέμα γάλακτος.
Εγώ πάλι, επειδή ποτέ μου δεν μπόρεσα να μάθω να τα ξεχωρίζω, χρησιμοποιώ πάντα του εμπορίου που είναι μια χαρά. Όπως και να 'χει, γίνεται νοστιμότατο και αρέσει πάρα πολύ σε όλους!
Εγώ πάλι, επειδή ποτέ μου δεν μπόρεσα να μάθω να τα ξεχωρίζω, χρησιμοποιώ πάντα του εμπορίου που είναι μια χαρά. Όπως και να 'χει, γίνεται νοστιμότατο και αρέσει πάρα πολύ σε όλους!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com