154
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μανιτάρια 200 γρ
- μουστάρδα 1 κσ
- λευκό κρασί 150 ml
- κρέμα γάλακτος 4 κσ
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
200 γρ. μανιτάρια μικρά ή ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
150 ml λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι και χοντροκομμένο πιπέρι (προαιρετικά κόκκινο ή πράσινο για το χρώμα)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
200 γρ. μανιτάρια μικρά ή ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
150 ml λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι και χοντροκομμένο πιπέρι (προαιρετικά κόκκινο ή πράσινο για το χρώμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com