185
Υλικά
- πανσέτα 6 -
- ρίγανη -
- πορτοκάλια 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- λεμονοπίπερο -
- μουστάρδα 4 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- θυμάρι -
- ρίγανη -
- δεντρολίβανο -
Η μουστάρδα δένει υπέροχα με το χυμό από τα εσπεριδοειδή και δίνει ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό! Υλικά: 6 πανσέτες Ρίγανη ξερή 2 πορτοκάλια 2 λεμόνια Αλάτι Λεμονοπίπερο 4-5 κουταλιές μουστάρδα 4-5 πατάτες Φρέσκο θυμάρι, ρίγανη και δεντρολίβανο 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com