by admin

Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και ελιές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά : 500 γρ. τηγανιά χοιρινή σε μικρά κομμάτια χυμό από 1 πορτοκάλι φλούδες από μισό πορτοκάλι κομμένες σε λωρίδες 20-25 ελιές 1 ποτηράκι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο cookcool.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookcool.gr