by admin

Χοιρινή τηγανιά με πράσα και δαμάσκηνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φαγητό αυτό είναι μάλλον  από τα καλύτερα πιάτα με χοιρινό που έχω φάει. Γλυκό σαν μέλι, με γεύσεις που παντρεύονται  μεταξύ τους σε απόλυτο βαθμό. Το κρέας που είναι πραγματικά απαραίτητο να είναι  «χοιρινό λαιμός» είναι μαλακό και λιώνει στο στόμα, γιατί το φαγητό αυτό, το θέλει το λιπάκι του, το λαδάκι του και την υπερβολή του. Τα δαμάσκηνα, γλυκιές εκρήξεις στο στόμα, αραιά και που όταν τα πετυχαίνεις,   με αποκορύφωμα το δενδρολίβανο που ταιριάζει λες και φύτρωσε στη γη, μόνο και μόνο για να μπει σε αυτό το φαγητό!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: πρασοτηγανιά, χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com