49
Υλικά
- σέσκουλα 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 μάτσο/α
- κάππαρη 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 50 ml
- λευκό κρασί 70 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 700 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση μπούτι, ή ψαρονέφρι), κομμένο σε φέτες, πάχους περίπου 1,5 εκ. 1 κιλό σέσκουλα, καθαρισμένα και χονδροκομμένα το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 1/2 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη και καλά στραγγισμένη 50 ml σάλτσα σόγιας 70 ml λευκό, ξηρό κρασί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr