by admin

Χοιρινή τηγανιά με σέσκουλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 700 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση μπούτι, ή ψαρονέφρι), κομμένο σε φέτες, πάχους περίπου 1,5 εκ. 1 κιλό σέσκουλα, καθαρισμένα και χονδροκομμένα το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 1/2 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη και καλά στραγγισμένη 50 ml σάλτσα σόγιας 70 ml λευκό, ξηρό κρασί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr