by admin

ΧΟΙΡΙΝΟ ADOBO ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ (ADOBONG BABOY MAY PATATAS)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουμε και το εθνικό φαγητό των Φιλιππίνων. Βαρύγδουπη δήλωση για ένα κατά τα άλλα ευκολότατο και πεντανόστιμο πιάτο! Απαιτεί ελάχιστα υλικά τα οποία είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή σε όλους και είναι έτοιμο σε 30' εφόσον έχετε κόψει τα υλικά σας. "Adobo" στα φιλιππινέζικα σημαίνει μαριναρισμένο και όταν χρησιμοποιείται ως όρος περιγράφει μια συγκεκριμένη διαδικασία μαγειρέματος του φαγητού που περιλαμβάνει οπωσδήποτε σάλτσα σόγιας, ξίδι και σκόρδο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρες παραλλαγές με κρέας, λαχανικά και θαλασσινά, διάφορα μπαχαρικά, γάλα καρύδας, ανανά κλπ.. Εμείς σήμερα επιλέξαμε μια βασική συνταγή...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com