65
Υλικά
- χοιρινό 2 κιλ
- αγγουράκι τουρσί 6 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- μουστάρδα 2 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- δαφνόφυλλα 3 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- λευκό κρασί 1.5 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 1 ματσ.
- καλαμποκέλαιο 1 φλ
- αλεύρι 2 κσ
Υλικά Χοιρινό 2 κιλά ψαχνό Αγγουράκια τουρσί 6 τεμ. Σκόρδο 5 σκελίδες Μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας Φύλλα δάφνης 3 τεμ. Κρεμμύδι ξερό 3 τεμ. Λευ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr