by admin

Χοιρινό με βερίκοκα και δαμάσκηνα

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φαγάκι αυτό ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω. Είναι για μένα το απόλυτο χριστουγεννιάτικο must στο γιορτινό τραπέζι μας!! Το μυστικό του πιάτου αυτού, είναι να μαριναριστεί όσο περισσότερο γίνεται (το λιγότερο ένα βράδυ) σε κόκκινο ημίγλυκο κρασί, όχι σε ξηρό κόκκινο κρασί. Πολλές φορές το μαρινάρω σε σαγκρία, που πλέον πουλάνε συσκευασμένη πολλά σούπερ μάρκετς, και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Το χοιρινό ψήνεται μαζί με δαμάσκηνα, βερίκοκα, κάστανα και ξηρούς καρπούς και το αποτέλεσμα είναι ένα τρυφερό κρέας με μια υπέροχα μελωμένη σαλτσούλα. Οι πατατούλες που το συνοδεύουν αποκτούν μια απίστευτη γεύση! Δοκιμάστε το...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com