by admin

Χοιρινό με γιαούρτι και θυμάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά:4-5 κοτολέττες λαιμού200 γρ. γιαούρτι κανονικό όχι στραγγιστό4-5 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες ελαφρά 1 κουταλάκι γλυκού θυμάρι ξερό αλεσμένο1/2 κουταλάκι γλυκού κόλιαντρο ξερό αλεσμένο1/2 κουταλάκι γλυκού ανάμεικτα πιπέρια αλεσμένο1/2 φλυντζ. καφέ ελαιόλαδο2-3 κουταλιές ξύδι άσπροαλάτιΕτοιμασία:Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας, και το τοποθετούμε σε δοχείο που να το χωρεί σε μιά στρώση.Σ' ένα μπώλ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά να γίνουν σαν αλοιφή και αλέιφουμε το κρέας μας πάρα πολύ καλά παντού. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες τουλάχιστον.Ψήσιμο:Βγάζουμε το κρέας απο
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το istomageiremata.blogspot.com