173
Υλικά
- χοιρινό 1 κιλ
- καυκαλήθρες 3 μάτσο/α
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 1 τμχ
- κρασί 250 ml
- ελαιόλαδο 4 κσ
Όσο ακόμα βρίσκουμε καυκαλήθρες, φτιάχνουμε αυτό το εξαιρετικό μαγειρευτό. Λεμονάκι, πιπεράκι και μπόλικο ψωμί για τις πατροπαράδοτες «βουτιές». Υλικά 1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια), χοντροκομμένες 3 - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr