88
Υλικά
- χοιρινή τηγανιά 500 γρ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- μέλι 1 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- κόλιανδρο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- μπούκοβο -
- θρούμπη -
- ελαιόλαδο -
Μία ιδιαίτερη συνταγή ιδανική για το γιορτινό τραπέζι μιας και οι γιορτές έρχονται όλο και πιο κοντά. Το χοιρινό είναι το κρέας των Χριστουγέννων. Είτε σαν ρολό, είτε με δαμάσκηνα πάντα βρίσκει τη θέση του στο γιορτινό τραπέζι. Το χοιρινό με πορτοκάλι και γιαούρτι είναι ένα απολαυστικό πιάτο με κρεμώδη σάλτσα ευπαρουσιάστο και ιδανικό για μπουφέ. Καταναλώνετε ευχάριστα και σε θερμοκρασία δωματίου ενώ το φρουτένιο άρωμα δένει ιδανικά με τα μπαχαρικά και την γεμάτη γεύση του γιαουρτιού. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesannas.gr