42
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
3 - 4 καρότα χοντροκομμένα
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 - 3 πράσα χοντροκομμένα
2 πατάτες χοντροκομμένες
λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
1 φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
2 μικρά λουκάνικα (χωριάτικα)
λεμόνι, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα σωτάρουμε το χοιρινό να πάρει χρώμα με λίγο ελαιόλαδο, αφού πρώτα αλατοπιπερώσουμε.
Βγάζουμε από την κατσαρόλα και χύνουμε το λάδι. Ρίχνουμε το υπόλοιπο καθαρό λάδι και σωτάρουμε τις πατάτες, τα πράσα και τα καρότα. Προσθέτουμε τις μπριζόλες, τη ντομάτα και το μαιντανό και λίγο νερό και βράζου
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr