62
Υλικά
- χοιρινό φιλέτο 80 γρ
- καλαμπόκι 100 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 40 γρ
- ρεβίθια 60 γρ
- μαύρο πιπέρι 2 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- θυμάρι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 80 γρ. χοιρινό φιλέτο 100 γρ. καλαμπόκι σπυρί 20 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 40 γρ. κρέμα γάλακτος 60 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 2-3...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr