98
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- πράσα 6 τμχ
- ζωμός κρέατος 1.5 λτ
- σέλινο 2 κιλ
- αυγά 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κορν φλάουρ -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λευκό κρασί -
ΥΛΙΚΑ: 1½ kg ΧΟΙΡΙΝΟ (ΣΠΑΛΑ) 50 gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 6 ΠΡΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΟΔΕΛΕΣ 1½ lt ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 2 kg ΣΕΛΙΝΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ 3 ΑΥΓΑ ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com