by admin

Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη σάλτσα ραγού και στη συνέχεια καλύφθηκαν με μια παχιά μπεσαμέλ σιμιγδαλιού, που ροδοκοκκίνησε στο φούρνο κι έγινε ένα νέο πιάτο πολύ γευστικό. Βεβαίως είναι περιττό να τονίσω ότι είναι απείρως νοστιμότερο από το κλασικό παστίτσιο… Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: παστίτσιο, χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es