187
Υλικά
- χοιρινό 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μελιτζάνες 3 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- λευκό κρασί 100 ml
- μανιτάρια ξερά 120 γρ
- καρότο 2 τμχ
- βίδες 150 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σιμιγδάλι 70 γρ
- αλεύρι 3 κσ
- γάλα 1 λτ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- τυρί 80 γρ
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη σάλτσα ραγού και στη συνέχεια καλύφθηκαν με μια παχιά μπεσαμέλ σιμιγδαλιού, που ροδοκοκκίνησε στο φούρνο κι έγινε ένα νέο πιάτο πολύ γευστικό. Βεβαίως είναι περιττό να τονίσω ότι είναι απείρως νοστιμότερο από το κλασικό παστίτσιο… Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es