by admin

Χοιρινό ρόστο Νάξου

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Ένα παραδοσιακό πιάτο της Νάξου!...Τρυπάμε το κρέας με μαχαίρι και βάζουμε στις σχισμές μιά σκελίδα σκόρδο μαζί με μπόλικο αλατοπίπερο.και ροδίζουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές.Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό που και που.Βράζουμε χωριστά τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.Βγάζουμε το κρέας σε πιατέλα, περιμένουμε να κρυώσει ελαφρά και το κόβουμε σε φέτες. Η συνταγή είναι από το βιβλίο Ξερολιθιές της Γεύσης του Δ. Παπαδόπουλου.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό
Τοπική: Νάξος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com