75
Υλικά:500 γρ. σπανάκι1 κιλό διάφορα άγρια χόρτα (εκτός από ραδίκια)1/2 ματσάκι μαϊντανό1/2 ματσάκι άνηθο1/4 ματσάκι μάραθο1/2 ματσάκι δυόσμο500 γρ. κρεμμύδι φρέσκο100 γρ. πράσο1 μέτριο κρεμμύδι50 γρ. πελτέ ντομάτας200 ml ελαιόλαδοαλάτιπιπέριΕκτέλεση:Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω τα κρεμμυδάκια και τα διάφορα μ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com