94
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- κιμάς σόγιας 2 φλ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 κιλ
- ντομάτα 1 κονσέρβα
- ντοματοπελτές 3 κσ
- κρέμα σόγιας 250 ml
- ελαιόλαδο 6 κσ
- φρυγανιές 2 τμχ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- διατροφική μαγιά 1 κσ
Πρόσφατα έφτιαξα το φαγάκι που σας παρουσιάζω σήμερα, το οποίο έγινε απίθανο κ μας ενθουσίασε στον μέγιστο βαθμό. Θέλει τον χρόνο του (κυρίως για το γέμισμα των κανελονιών), αλλά αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Επίσης τρώγεται ευχάριστα και την επόμενη μέρα! Κανελόνια με τον πιο ωραίο κιμά σόγιας που έχω φτιάξει ποτέ! Πρέπει να το δοκιμάσετε αυτό το πιάτο! Είναι τόσο πλούσιο σε γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr