94
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- χόρτα 1 κιλ
- μάραθος 1 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξινομυζήθρα 0.5 κιλ
- αυγά 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 2 κσ
- ρύζι γλασέ 2 κσ
- ρύζι νυχάκι 2 κσ
- μαγειρικό λίπος 250 γρ
Ένας συνδυασμός που δίνει τέλεια αποτελέσματα! Έχω ξαναγράψει πόσο εκτιμώ τις «πανωμερίτικες» πίτες φούρνου. Αν στις πίτες τηγανιού είμαστε ειδικές
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com