149
Υλικά
- φύλλο για πίτες 8 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- σέσκουλα 2 ματσ.
- λάπατα 1 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ανθότυρο 300 γρ
- τυρί φέτα 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καλαμποκάλευρο 3 κσ
- μαύρο κύμινο 1 κσ
Οι λάτρεις της χορτόπιτας σπεύσατε! Τα πρώτα φρέσκα και πολύ τρυφερά χόρτα
για πίτες, “τα πιταστά” όπως τα λέμε στην περιοχή μου, εμφανίστηκαν στις λαϊκές αγορές! Σέσκλα και
λάπατα με μικρά και πολύ τρυφερά φύλλα είναι τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή την
εποχή.
για πίτες, “τα πιταστά” όπως τα λέμε στην περιοχή μου, εμφανίστηκαν στις λαϊκές αγορές! Σέσκλα και
λάπατα με μικρά και πολύ τρυφερά φύλλα είναι τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή την
εποχή.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com