78
Υλικά
- σαλιγκάρια 1 κιλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πιπέρι 0.5 κγ
- κύμινο 2 πρέζα/ες
- αλάτι 2 κγ
- ελαιόλαδο 250 ml
- ξύδι 100 ml
- δεντρολίβανο 1 κλων
Tο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο ή το κρητικό ταίρι του, τη ρακή. Χοχλιοί μπουμπουριστοί, τηγανητοί, αρωματισμένοι με δενδρολίβανο και κύμινο σε αυθεντική συνταγή από την ανατολική πλευρά του μεγάλου νησιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com