74
Υλικά
- σαλιγκάρια 1 κιλ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπολτός 1 κσ
- λάδι 1 κούπα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Yλικά 1 κιλό σαλιγκάρια 5 με 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 2 φύλλα δάφνη 2 κρεμμυδάκια δροσερά 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 κουταλιά τοματοπολτό 1 κούπα λάδι Αλάτι (όσο θέλει ο καθένας) Πιπέρι (όσο θέλει ο καθένας)...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com