60
Υλικά
- αλεύρι 440 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- φρέσκο βούτυρο 320 γρ
- ζάχαρη 210 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- βανίλιες 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1.5 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- πολύχρωμη τρούφα 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.5 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- τρούφα 150 γρ
Υλικά συνταγής 440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο 1 πρέζα αλάτι 320γρ. βούτυρο φρέσκο 210γρ. ζάχαρη 1 αυγό μεγάλο 1 κ.σ. γάλα 2 πορτοκάλια (ξύσμα) 2 βανίλιες Για το γλάσο και το στόλισμα 1½ φλιτζ. άχνη ζάχαρη 2 κ.σ. χυμός λεμονιού ή νερό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr