144
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- αμύγδαλα 125 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 125 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ξερά σύκα 300 γρ
- ξερά βερίκοκα 300 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 300 γρ
- αμαρέτο 200 ml
- ρούμι 200 ml
- κονιάκ 200 ml
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές και μοίρασα στους φίλους μου. Σε μεγάλο τσέρκι για το σπίτι, σε μικρά φορμάκια για τα δώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr