90
Υλικά
- χταπόδι 2 τμχ
- μοσχοχτάποδο 1200 γρ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κεδροκούκουτσα 5 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- μπιζέλια 1 κιλ
- φινόκιο 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- πιπέρι 0.5 κγ
- κόλιαντρο 0.5 κγ
- αλάτι -
Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την Ελληνική κουζινα. Η έμπνευση ήρθε παλι απο την Ιταλική κουζίνα και αφού δοκιμάσαμε τις πολύ πετυχημένες σουπιές με μπιζελια.
Είναι μια γευστική έκπληξη και αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε, ιδίως αυτήν την εποχή που μπορείτε να βρείτε και φρέσκο αρακά! Χρησιμοποίησα δύο μέτρια χταποδάκια, που ψάρεψε ο ψαράς της οικογένειας; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μοσχούς (μοσχοχτάποδα)....
Είναι μια γευστική έκπληξη και αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε, ιδίως αυτήν την εποχή που μπορείτε να βρείτε και φρέσκο αρακά! Χρησιμοποίησα δύο μέτρια χταποδάκια, που ψάρεψε ο ψαράς της οικογένειας; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μοσχούς (μοσχοχτάποδα)....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com