147
Υλικά
- χταπόδι 1.6 κιλ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- κόκκινο κρασί 60 ml
- σταφίδες μαύρες 20 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 2 κλων
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κεδροκούκουτσα 3 τμχ
- πιπέρι 1 κγ
Χταπόδι με ιδιαίτερες γεύσεις, μ΄ ένα μικρό ξάφνιασμα στον ουρανίσκο, όταν συναντά τις μαύρες σταφίδες. Η προσθήκη τους μαζί με το βαλσάμικο δίνουν πλούσια γλυκόξινη γεύση, ένα μοναδικό βελούδινο άρωμα στο χταπόδι και ελαφρείς τόνους γλυκύτητας, ενισχύοντας την καραμελωμένη υφή του στην επίγευση. Μην τα παραλείψετε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es