109
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινο κρασί 100 ml
- κοφτό μακαρονάκι 1 πκτ
- κονκασέ 2 κουτί
- γκρέιπφρουτ 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- μαϊντανός 4 κλων
Μελωμένο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι -ή κριθαράκι με την ίδια εκτέλεση- είναι η επιτομή του κόμφορτ "θαλασσινό ραγού με ζυμαρικά". ΄Ενα πλήρες πιάτο, γεμάτο γλύκα κι αρμύρα κι αρώματα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com