by admin

Χταπόδι με Πορτοκάλι και Ελιές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χταπόδι με το έντονο άρωμα του πορτοκαλιού και την ξιδάτη γεύση της ελιάς. Το άσπρο κρασί δίνει μια μεθυστική επίγευση και ένταση στη σπιρτάδα του φαγητού.Μαγειρεμένο τόσο όσο να μαλακώσει το κρέας του και να μελώσει η σάλτσα του.Ένα πιάτο, νηστίσιμης επιλογής, για όσους ενδιαφέρονται, αλλά γευστικότατο! εργασία: 00h:15′χρόνος: 01h:00′μεσαίο: 3/5
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es