262
Υλικά
- κόκκινο κρασί 1 φλιτζανάκι
- ξύδι βαλσαμικό 1 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σουμάκ 0.5 κγ
- χταπόδι 1 κιλ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπέρι 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κάρυ 6 τμχ
Το χταπόδι αλλιώς το πρωτοδοκιμάσαμε στο σπίτι της φίλης Μαρίας Β. μαζί με
άλλα θαλασσινά, ομολογουμένως εξαιρετικά μαγειρευμένα! Ήταν ένα υπέροχο
μεζεδάκι, μαλακό, αρωματικό, πεντανόστιμο που το απολαύσαμε!
άλλα θαλασσινά, ομολογουμένως εξαιρετικά μαγειρευμένα! Ήταν ένα υπέροχο
μεζεδάκι, μαλακό, αρωματικό, πεντανόστιμο που το απολαύσαμε!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com