58
Υλικά
- χταπόδι 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- πατάτες 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- άνηθος 0.5 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κριθαράκι 0.5 φλ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 1 τμχ
Πεντανόστιμη σουπίτσα από το Άγιο Όρος που μοσχοβολάει συγχρόνως θάλασσα και λαχανόκηπο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com