64
Διαλέγουμε μερικώς κίτρινες παπάγιες, ελαφρά μαλακές στην πίεση του δακτύλου μας. Η φλούδα πρέπει να είναι ομαλή, χωρίς μώλωπες και πολύ μαλακά σημεία. Μια σφιχτή, ανώριμη παπάγια μπορεί να ωριμάσει σε θερμοκρασία δωματίου για 3-5 ημέρες, μέχρι η περισσότερη επιφάνειά της να γίνει κίτρινη ως κιτρινωπή προς πορτοκαλί κατά το χρώμα. Διατηρούμε μια ώριμη παπάγια μέσα σε χάρτινη ή πλαστική σακούλα στο ψυγείο για μέχρι 1 εβδομάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr