69
Υλικά
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 30 ml
- αλεύρι κίτρινο 450 γρ
- αλεύρι κίτρινο 150 γρ
- γάλα 3 κούπα/ες
Γιατί αυτή η βδομάδα είναι Μακαρονού! Μακαρονού ή Τυρινή λέγεται η εβδομάδα που διανύουμε γιατί τυπικά έχει σταματήσει η κατανάλωση του κρέατος ενώ συνεχίζεται η κατανάλωση γαλακτοκομικών και αυγών. Έτσι αυτές τις μέρες τα μακαρόνια, οι τυρόπιτες-μυζηθρόπιτες και γενικά τα γαλακτοκομικά παντός είδους έχουν την τιμητική τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr