57
Υλικά
- ασπράδι 2 τμχ
- πίτουρο βρώμης 2 κσ
- χουρμάδες 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πετιμέζι 2 κσ
- ηλιόσπορος 1 κγ
- κολοκυθόσποροι 1 κγ
2 ασπράδια
2 κουταλιές πίτουρο βρώμης
3 χουρμάδες ψιλοκομμένους
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι κανέλα
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 κουταλιές Άθερμο Πετιμέζι Καραγγελής
1 κουταλάκι ηλιόσπορους
1 κουταλάκι κολοκυθόσπορους
φρέσκα φρούτα εποχής
2 κουταλιές πίτουρο βρώμης
3 χουρμάδες ψιλοκομμένους
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι κανέλα
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 κουταλιές Άθερμο Πετιμέζι Καραγγελής
1 κουταλάκι ηλιόσπορους
1 κουταλάκι κολοκυθόσπορους
φρέσκα φρούτα εποχής
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com