Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αμύγδαλα 300 γρ
- ανθόνερο 1 σφην
- κονιάκ 1 σφην
- φαρίνα 550 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- ζάχαρη άχνη 1 κιλ
- βανίλια 5 τμχ
- ανθόνερο 1 σφην
...Οι παράδοση απαιτεί να υπάρχουν χιονισμένοι κουραμπιέδες πάνω στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μυρωδάτοι και γεμάτοι ψημένο αμύγδαλο, σύμβολο και υπόσχεση αφθονίας αγαθών στο σπιτικό μας...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com