by admin

Ζαμπόν Wellington

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά1 ¾ φλ. αλεύρι γ.ο.χ1 ½ κ.σ. μουστάρδα σκόνη¼ κ.σ. αλάτι2 φλιτζ. Cheddar½ φλιτζ. Βούτυρο σε κομμάτια7 κ.σ κρύο νερό1 μεγάλο μπούτι ζαμπόν 1 αυγόΕκτέλεσηΣε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι, με το αλάτι και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το τυρί και το βούτυρο και ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net