84
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 330 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αυγά 5 τμχ
- κακάο 60 γρ
- γάλα φρέσκο 300 γρ
Πήρα λοιπόν κι εγώ ένα κέικ κλασικό και το έκανα μοδάτο. μαρμπρέ (το κείκ με βανίλια και κακάο δηλαδή) μεταμορφώνεται σε wild zebra cake !! Φτιάχνουμε δύο μίγματα για κέικ, ένα με κακάο και ένα με βανίλια και απλά τα αναμιγνύουμε με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν ρίγες όταν αυτό κοπεί. Αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο να διαθέσεις, κέφι για παιχνίδι και όρεξη να εκπλήξεις ευχάριστα τους δικούς σου, φτιάχνεις ζέβρα κέικ.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com