80
Υλικά
- φραγκοστάφυλο 300 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- ζάχαρη 120 γρ
Φέτος είχα την μεγάλη τύχη τα δύο φυτά μου στο χωριό (παρόλο την μεγάλη απουσία μου) να μου χαρίσουν αρκετά φραγκοστάφυλα. Με λίγα από αυτά που έφερα,έφτιαξα το ζελέ και τα υπόλοιπα έγιναν ένα αυτοσχέδιο γλυκό σε ποτήρι που απολαύσαμε κάποιο βράδυ. Η διαδικασία βρασίματος στραγγίσματος μπορεί να ακολουθηθεί και για μαρμελάδα για όσους δεν τους αρέσει η ύπαρξη των σπόρων του φρούτου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr