62
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 255 γρ
- κανέλα 2 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- Grand Marnier 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 τμχ
Υλικά - 255 γρ. καστανή ζάχαρη - 2 κανέλλες ξύλο - 1 αστεροειδής γλυκάνισος - 1 βανιλίνη - 1 κ.γ. γαρύφαλλα ξυλάκια - ½ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο - ½ σφηνοπότηρο grand marnier ή amaretto - 750 ml νερό - 2 φλούδες πορτοκαλιού - 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί με πλούσια γεύση
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr